FAQ

Olemme keränneet tänne vastauksia muutamiin usein esitettyihin kysymyksiin. Mikäli et löytänyt vastausta sinua askarruttavaan kysymykseesi täältä lähetä meille viesti niin palaamme sinulle pikimmiten.

Tilaaminen

Mitä tilaus maksaa?

Meillä on valikoimissamme kaksi ei kukkalajitelmaa: Classic 34 € / toimitus, ja suurempi Deluxe 39 € / toimitus. Hinnat sisältävät toimituskulut. Tarkista alta mitkä tuotteet ovat saatavilla sinun osoitteeseesi:

Tarkista toimitusvaihtoehdot

Voinko tehdä kertatilauksen?

Kertatilausta ei varsinaisesti voi tehdä, mutta voit laittaa tilauksen halutessasi tauolle milloin vaan, vaikka ensimmäisen toimituksen jälkeen.

Voinko tilata kukkia lahjaksi jollekin toiselle henkilölle?

Ilman muuta voit, kukat ovat erinomainen lahja. Tilatessasi kukkia voit määritellä toimituksen ja maksun erikseen. Syötä omat maksukorttitietosi, ja vastaanottajan tiedot toimitusosoitekenttiin. Mikäli halaut lähetykseen mukaan kortin niin kirjoita viesti lisätietokenttään.


Toimitus

Milloin kukat toimitetaan?

Toimitus tapahtuu torstaisin klo 16:30-21 välillä.

Tuleeko minun olla toimitusajankohtana kotona?

Ei tarvitse. Ellet ole kotona lähettimme jättää kukat asuntosi oven ulkopuolelle. Huomioithan, että lähetillä on kuitenkin tarvittavat tiedot päästäkseen porraskäytävään. Syötä nämä tiedot osoitetietoihisi omilla sivuillasi. Mikäli asut rivi- tai omakotitalossa kukat voi myös jättää ovellesi, kunhan ulkona ei ole pakkasta.

Tuleeko kukat sidottuina kimppuina?

Kukat toimitetaan irtonaisina, jotta sinä voit asetella ne mieleiselläsi tavalla ja jotta asetelmasta tulee juuri sinun näköisesi. Hämmästymme itsekin, miten erinäköisiä kokonaisuuksia samoista kukista voi rakentaa!

Kukka-asetelmastani tuli superhieno. Miten voin jakaa sen kanssanne?

Meistä olisi ihanaa nähdä asetelmasi! Jaathan siitä kuvan Instagramissa ja tagaa meidät kuvaasi jotta näemme sen. Jaamme mielellään kuvia myös muille seuraajillemme, toki aina kuvaajan luvalla.


Maksutavat

Mitkä maksutavat ovat mahdollisia?

Maksutapana hyväksymme tällä hetkellä kaikki tavallisimmat luotto- ja debit-kortit.

Miten voin vaihtaa maksukorttini?

Kirjauduttuasi omalle tilillesi pystyt muuttamaan maksukorttisi tietoja omien tietojesi alla.


Tilauksen tauot

Miten pitkäksi aikaa olen sidottu tilaukseen?

Tilauksessa ei ole mitään sitoutumisaikaa vaan voit tauottaa tai päättää sen milloin haluat. Huomioithan kuitenkin, että tämä tulee tehdä viimeistään toimitusta edeltävänä sunnuntaina.

Haluan lopettaa tilaukseni, miten toimin?

Kirjauduttuasi omalle tilillesi voit itse lopettaa tilauksesi.

Miksi muokkaukset tulee tehdä viimeistään toimitusta edeltävänä sunnuntaina?

Koska haluamme välttää kukkien turhaa varastoimista ja varmistaa niiden tuoreus tilaamme kukkia tilauksia vastaavan määrän. Tästä syystä tarvitsemme tiedot muutoksista jo ennen toimitusta.