Meistä

Hei! Olemme Karolina ja Mikael, The Floral Societyn perustajat. Olemme aina olleet leikkokukkien ystäviä – mikään ei ole yhtä ihana lisä viikonloppuihin kuin kunnon kimppu tuoreita kukkia! Kuitenkin ruuhkavuodet ja kiireinen elämä haastoivat meidät ajattelemaan miten omaan arkeensa saisi saman kukkaloiston ilman ylimääräistä vaivaa. Nykypäivänä kaiken saa tilattua kotiovelle, miksei siis myös viikkokukkia? Ja näin yrityksemme sai alkunsa.

Meille tärkein asia on se, että tarjoamme joka viikko supertuoreita, sesongissa olevia ja upeita kukkia, joista on iloa arkeen. Ne saapuvat aina sitomattomana nippuna, jotta jokainen saa luoda omanlaisensa asetelman juuri oman makunsa mukaan. Kukkien asettelu on parhaimmillaan ihana, inspiroiva ja rentouttava hengähdys muiden askareiden lomassa.

Palvelumme helppous piilee siinä, että kerran tehty tilaus tuo automaattisesti seuraavat kukkalähetykset juuri haluamallasi toimitusvälillä. Olemme myös panostaneet mahdollisimman ekologiseen toimintaan minimoimalla hävikin, ja esimerkiksi käyttämällä päästötöntä kotiinkuljetusta kaikissa tilauksissa.

Meitä ilahduttaa aina nähdä asiakkaidemme luomia kukka-asetelmia Instagramissa, seuratkaa siis meitä @thefloralsociety! Jaamme tilillämme myös vinkkejä ja inspiraatiota kukkien asetteluun ja hoitoon.

Mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä tai sinulla on kehitysideoita, voit laittaa meille viestiä osoitteessa karolina@thefloralsociety.fi

Kukkivampaa arkea toivottaen,
Karolina & Mikael