Näin se toimii

  1. Varmista ensin, että toimitamme kukkia osoitteeseesi. Toimitamme tällä hetkellä suurimpaan osaan pääkaupunkiseudutua. Tarkista postinumerot toimitusalueistamme.
  2. Tee tilauksesi ja valitse salasana tulevia kirjautumisia varten. Tietosi säilyy automaattisesti seuraavaan kertaan.
  3. Valitse omasta toimituskalenteristasi miten usein haluat toimituksen.
  4. Toimitamme kukat sinulle haluamasi viikkoina, torstaisin klo 16-21. Saat tarkemman toimitusajan tekstiviestinä keskiviikko-iltaan mennessä.
  5. Mikäli et ole toimitusajankohtana kotona lähettimme jättää kukkalaatikkosi asuntosi oven ulkopuolelle. Huomioithan tässä tapauksessa, että ilmoitat porraskäytävään pääsyä varten tarvittavat tiedot (esim. ovikoodi) asiakastietoihisi. Jos rapussasi on vain summeri, niin teemme parhaamme, että pääsisimme toimittamaan kukkasi, esim. soittamalla naapurin summeria.
  6. Tilauksesi jatkuu automaattisesti niin kauan kuin haluat, eikä se vaadi sinulta mitään lisätoimenpiteitä. Voit myös milloin vaan perua tilauksesi suoraan omalta tililtäsi.

Toimituskalenteri

Toimitamme kukkia viikoittain, mutta voit vaivattomasti valita omilta sivuiltasi milloin haluat toimituksen. Sinun ei siis tarvitse sitoutua määräajaksi vaan pystyt itse joustavasti määrittelemään, milloin haluat kukkatoimituksen. Kalenterissa on esillä aina tulevat neljä kuukautta.

Toimituskalenteri

Halutessasi voit päivittää tietojasi omalla sivullasi kirjautumalla sisään. Kirjautuneena voit halutessasi laittaa tilauksesi tauolle, muuttaa tai tarkentaa toimitustietojasi sekä tilata muita tuotteita.

Huomioithan, että seuraavan viikon toimitusta koskevia tietoja voi muuttaa edellisen viikon sunnuntain lopppuun mennessä.

Toimitus

Toimitamme kukat kotiovellesi torstai-iltaisin. Kukat on pakattu laatikkoon, jotta ne kestäisivät kuljetuksen mahdollisimman hyvin. Sinun ei siis tarvitse olla toimituksen aikaan kotona, koska kukat jätetään asuntosi oven ulkopuolelle mikäli et ole paikalla vastaanottamassa niitä. Varmistathan kuitenkin että, kukat pääsevät veteen saman illan aikana.

Toimituskalenteri

Maksaminen

Tilausta tehdessäsi syötät maksukorttinumerosi tietoihisi maksua varten. Korttia ei veloiteta tilausvaiheessa. Toimitusten yhteydessä maksu veloitetaan automaattisesti toimitusta edeltävänä maanantaina, eikä tämä vaadi sinulta mitään lisätoimenpiteitä.

Hyväksymme maksutavaksi kaikki tavallisimmat maksukortit. Mikäli haluat muuttaa maksutietojasi voit tehdä sen kirjauduttuasi omalle tilillesi.

Tarkista toimitusvaihtoehdot